Αντώνης Ζαΐρης

Αντώνης Ζαΐρης

Ο Αντώνης Ζαΐρης γεννήθηκε  στον Πειραιά. Σπούδασε Πολιτικές επιστήμες και έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η διδακτορική του διατριβή ήταν σε  θέματα Συμπεριφοράς Καταναλωτή. Έχει υπηρετήσει για 32 χρόνια ως Διευθυντικό Στέλεχος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ και Γενικός Διευθυντής σε διάφορες Πολυεθνικές και Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις, ενώ έχει υπηρετήσει και το Δημόσιο μάνατζμεντ μέσα από θέσεις ευθύνης. Σήμερα είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, Πάφος, καθώς και Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠE.

Eίναι συγγραφέας 17 βιβλίων εκ των οποίων τα 10 τα έχει συγγράψει με τον Γιώργο ΣταμάτηΕχει βραβευθεί για το σύνολο του έργου του από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, την Διεθνή Ακαδημία Ηγεσίας, την Διεθνή Ακαδημία Τεχνών και το Λογοτεχνικό περιοδικό Κέφαλος.

Αριστοτέλης Κοΐνης

Ο Δρ. Κοΐνης Αριστοτέλης είναι Κλινικός Ψυχολόγος και εργάζεται σε Ελληνικό Δημόσιο Νοσοκομείο καθώς και διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Aegean College, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Christ Church University και του Coventry University του Ηνωμένου Βασιλείου, και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι εκπαιδευτής σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Δίνει διαλέξεις για θέματα Ψυχολογίας σε φορείς, συμμετέχει με ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά. Έχει μετεκπαιδευτεί και επιμορφωθεί στην Κλινική Ψυχολογία, στην Ψυχοπαθολογία παίδων, εφήβων, ενηλίκων, στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Θεραπεία και στο Ψυχόδραμα.

Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα είναι πολλά και τα συνδέει, με γνώμονα την επιστήμη της Ψυχολογίας, τη θεραπεία και την εκπαίδευση.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Ηθική παρενόχληση (mobbing) / η αδιόρατη απειλή στο ψυχικό κόσμο των επαγγελματιών υγείας”, εκδ. Ἡδυέπεια (2020).

Αριστοτέλης Κοΐνης
Ασημίνα Μερτζάνη

Ασημίνα Μερτζάνη

Η Ασημίνα Μερτζάνη είναι εκπαιδευτικός και υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με αντικείμενο τις Κοινωνικές Επιστήμες. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Αθηνών.

Το 2009 ολοκλήρωσε το αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Westminster University με τίτλο «Specific Learning. Difficulties - Dyslexia - Etiology and Symptoms», MSc Ειδικής Αγωγής και το 2017 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών MSc «Εκπαίδευση Ενηλίκων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.).

Ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων επιμορφώνει εκπαιδευτικούς στο αντικείμενο των Παιδαγωγικών και Κοινωνικών Επιστημών, σε συνεργασία με ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς και Δήμους και συμμετέχει ως εισηγήτρια με δημοσιευμένες εργασίες της σε διεθνή συνέδρια. Ασχολείται με την τέχνη από νεαρή ηλικία και εκφράζεται μέσω αυτής όχι μόνο σε εκπαιδευτικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, προσπαθώντας σε κάθε στιγμή της ζωής της να την κάνει «κτήμα» της.

Εργογραφία
• «Γιατί με αφορά η τέχνη, οι πολλές διαστάσεις της και πως αξιοποιείται στη ζωή μας», εκδόσεις Ηδυέπεια, στον οποίο έλαβε μέρος με το κεφάλαιο «Κοινωνιολογία της Τέχνης», 2020.

Βασιλεία Βλάχου

Γεννήθηκα στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα. Από μικρό παιδί θυμάμαι ότι πάντα κάτι μου έλειπε. Πάντα αναζητούσα να βρω καινούριους δρόμους και ενδιαφέροντα στη ζωή μου. Ένα μολύβι ή ένα στιλό ήταν πάντα στη παλάμη μου, άλλοτε για να γράφω και άλλοτε για να ζωγραφίζω. Με αυτόν τον τρόπο ταξίδευα και με γνώριζα, όλο και πιο πολύ. Ο έρωτας, κατόπιν ο γάμος και τα παιδιά μου, απέσπασαν αρκετό διάστημα από τις δικές μου ανησυχίες κι επικεντρώθηκα στην ανατροφή των παιδιών μου. Το γράψιμο μπήκε σε αναμονή και τα πινέλα πήραν δράση, όσο τα μικρά μου μεγάλωναν. Δημιούργησα δεκάδες εικόνες αποτυπώνοντας τες σε καμβά· έλαβα αλλά και συνεχίζω να λαμβάνω μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις εικαστικών. Όταν πια μεγάλωσαν τα μικρά μου και είχα μεγαλύτερη ελευθερία χρόνου σπούδασα υποκριτική στη δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, όπου και γνώρισα έναν άλλο μαγικό κόσμο. Έναν κόσμο που δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί με πρόλαβε η πανδημία, που σφράγισε τα θέατρά μας. Η ανάγκη μου να εκφραστώ στο σανίδι, την περίοδο του εγκλεισμού, με ώθησε να γράψω και πάλι. Και αυτή τη φορά έγραψα φέρνοντας το σανίδι του θεάτρου στο σπίτι μου, στον υπολογιστή μου, στον ήχο των πλήκτρων που αβίαστα δέχονται την πίεση των δαχτύλων μου, καθώς αποτυπώνω τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου για το πώς θέλω να μεγαλώσουν τα καινούρια μου παιδιά.

Τα θεατρικά μου παιδιά!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ελένη Λ. Κολλυροπούλου

Ελένη Λ. Κολλυροπούλου

Η Ελένη Κολλυροπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα, όπου και διαμένει. Είναι πτυχιούχος του Φιλοσοφικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών, όπου σπούδασε ως υπότροφος του ΙΚΥ. Έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σύγχρονες τάσεις στην Ανάλυση και τη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας» της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Διεθνούς Eταιρείας Eλληνικής Φιλοσοφίας (ΔEEΦ), της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας (ΕΦΕ), της Ένωσης καθηγητών για την προαγωγή της Φιλοσοφίας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΕΚΔΕΦ) και μέλος πολλών άλλων επιστημονικών σωματείων.
Έχει παρακολουθήσει επιστημονικά συνέδρια (φιλοσοφίας, γλωσσολογίας, παιδαγωγικών) και έχει λάβει μέρος στη διοργάνωση πολλών από αυτά.
Έχει άριστη γνώση των Νέων Τεχνολογιών και της διδακτικής τους αξιοποίησης, έχοντας λάβει σχετική επιμόρφωση και πιστοποίηση. Επίσης έχει πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης σε θέματα «Οργάνωσης και διοίκησης της εκπαίδευσης» και «Συναισθηματικής νοημοσύνης και διοίκησης. 

Συμμετείχε σε επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με: διοίκηση και οργάνωση της σχολικής μονάδας, εκπαίδευση ενηλίκων, προγράμματα σπουδών, διδακτική, εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δημιουργική γραφή, θεατρική παιδεία, υποκριτική, παραδοσιακή μουσική και χορός, ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, μαθησιακές δυσκολίες, διαχείριση ζητημάτων διαπροσωπικής συμπεριφοράς στη σχολική τάξη, αποκλίνουσες συμπεριφορές μαθητών – παιδαγωγική αντιμετώπιση, σχολική βία, παιδική παχυσαρκία, υγιεινή διατροφή, πρώτες βοήθειες, διαχείριση κρίσεων, περιβαλλοντικά κ.λπ.
Υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση ως εκπαιδευτικός Φιλόλογος από το 1990 και έχει αναλάβει καθήκοντα Δ/ντριας επί δύο έτη (1996 – 1998). Ως εκπαιδευτικός έχει ασχοληθεί με πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα, πολιτιστικά, περιβαλλοντικής, αγωγής υγείας κ.λπ. με πολλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις.
Ήταν επιμορφώτρια των εκπαιδευτικών της Δ/νσης β΄/θμιας εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας στα επιμορφωτικά προγράμματα των εκπαιδευτικών υποχρεωτικής εκπ/σης σε νέα διδακτικά πακέτα (διδασκαλία Αρχαίων και Νέων Ελληνικών) (2006).
Έχει ασχοληθεί με κριτική και παρουσίαση βιβλίων και επιστημονικών συνεδρίων με αντίστοιχες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Συμμετείχε στο συλλογικό έργο Κ. Βουδούρη (εκδ.), «Έρωτας, Παιδεία και Φιλοσοφία» με το άρθρο «Ψυχή, Αλήθεια και Επικοινωνία».
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κωνσταντίνος Ζαΐρης

Ο Κωνσταντίνος Ζαΐρης γεννήθηκε στο Πειραιά. Είναι φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με αντικείμενο τις σύγχρονες τεχνικές του μάνατζμεντ, τις δεξιότητες ηγεσίας, τις τεχνικές διαπραγμάτευσης και λήψης αποφάσεων. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή άρθρων που σχετίζονται με το ευρύτερο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Κωνσταντίνος Ζαΐρης
Μαρία Αθανασέκου

Μαρία Αθανασέκου

Η Δρ. Μαρία Αθανασέκου είναι Ιστορικός Τέχνης, απόφοιτη της Φιλοσοφικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, διδάκτωρ της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ και εκπονεί μεταδιδακτορική έρευνα στην Εκπαιδευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Frederick και είναι ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Επίσης, έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και σε άλλα πανεπιστήμια. Είναι μέλος της ευρωπαϊκής ερευνητικής ομάδας COST Action με την ιδιότητα της εκπροσώπου της Ελλάδας στη δράση με στοιχεία: «Perinatal Mental Health and Birth-Related Trauma: Maximising best practice and optimal outcomes» (DEVoTION) CA18211 (μέλος του Management Committee).

Δίνει διαλέξεις για θέματα Ιστορίας Τέχνης σε ποικίλους φορείς και συνεργάζεται σταθερά με το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης. Συμμετέχει με ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια, άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά, έχει γράψει κεφάλαια σε βιβλία, έχουν εκδοθεί τρία βιβλία της σε έντυπη μορφή και δύο σε ηλεκτρονική. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα είναι πολλά και τα συνδυάζει πάντα με γνώμονα την τέχνη, τη θεραπεία και την εκπαίδευση. Έχει μετεκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις στην Εικαστική Θεραπεία, την Ειδική Αγωγή, Ψυχολογία, Νευρολοψυχολογία, Λαογραφία κ.ά., και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Η προσέγγιση της στην τέχνη είναι διαθεματική καθώς δανείζεται από αδερφές επιστήμες (όπως η Ανθρωπολογία, Ψυχολογία, Λαογραφία, Κοινωνιολογία) φιλοδοξώντας και ελπίζοντας τη δημιουργία σχέσης των φοιτητών/εκπαιδευόμενων με την τέχνη. Της αρέσει να αφηγείται ιστορίες της τέχνης, να μοιράζεται και να επικοινωνεί μέσω της εικόνας. Πιστεύει ότι η τέχνη έχει μεγάλη δύναμη και ιστορίες να μας πει, πολλές, αν όχι όλες, μας αφορούν ή θα μας αφορούν σε κάποια από τις περιόδους της ζωής μας, όσο διευρύνεται το υπαρξιακό μας πεδίο.


Εργογραφία
• «A concise approach to Modernism in art: Cultural moments of the history and theory of art». Μαζί με τον Αλέξανδρο Αργυριάδη. Διαθέσιμο από το Amazon, 2020.
• «Γιατί με αφορά η τέχνη. Οι πολλές διαστάσεις της τέχνης και πως αξιοποιείται στη ζωή μας». Επιμέλεια/ συγγραφή συλλογικού τόμου: Μαρία Αθανασέκου. Εκδόσεις Ηδυέπεια, 2020.

Μαρία Χρήστου

Γεννήθηκε στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε, μετά από πολλά σεμινάρια και ειδικά μαθήματα -εντός και εκτός Πανεπιστημίου- στα Αρχαία (γνωστό-άγνωστο), στην Έκθεση-Έκφραση και στη Λογοτεχνία κατεύθυνσης. Είναι εισηγήτρια φιλολογικών σεμιναρίων για τη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, τη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων καθώς και τη μεθοδολογία αξιολόγησης - διόρθωσης των γραπτών. σ Ασχολείται με την ψηφιοποίηση φιλολογικού υλικού και τη δημιουργία online βοηθημάτων σε μορφή e-book και βίντεο. σ Εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με τη διδασκαλία μαθημάτων, κυρίως διαδικτυακά, και με τη συγγραφή βοηθημάτων. σ Τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε η σειρά βοηθημάτων της στην Έκφραση - Έκθεση για τις τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου. σ Περισσότερες πληροφορίες: Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου mariafilologos.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νίκος Κόκκορης / Nikos Kokkoris

Νίκος Κόκκορης / Nikos Kokkoris

O Nίκος Κόκκορης κατάγεται από τις Αραχαμίτες Αρκαδίας, την αρχαία Μαινάλιο χώρα. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο McGill University (Montreal, Καναδάς).
Η ποιητική του διαδρομή ξεκίνησε με τον υπερρεαλισμό, την αυτόματη γραφή της διερεύνησης του ασυνειδήτου, την απελευθέρωση της φαντασίας, χωρίς τον έλεγχο της λογικής.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, γνώρισε τον Ιάπωνα μέντορά του, που τον οδήγησε στα μονοπάτια της Ιαπωνικής ποίησης Ηaiku.
Η συμπυκνωμένη Ιαπωνική ποιητική ευφυΐα και σοφία, η φύση, οι εποχές, τα χρώματα, η ομορφιά των λέξεων και των αντιθέσεων υιοθετήθηκαν από τον ποιητή σε ελεύθερo αποφθεγματικό & εξελληνισμένο ύφος παρά τις αυστηρές Ιαπωνικές ποιητικές νόρμες.
Είχε έντονα γραφική ανθοφορία, αλλά και μεγάλες περιόδους αγρανάπαυσης, διότι ο ποιητής σε σχέση με τον επαγγελματία manager απαιτούσε όχι την ειρηνική συνύπαρξή τους, αλλά την απόλυτη ανεξαρτησία ρόλων.
Ένα μέρος του ποιητικού έργου είναι γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Nikos Kokkoris stammt aus dem arkadischen Dorf Arachamites, das in der antiken Landschaft Maenalia liegt. Er ist Absolvent der Athener Panteion University und hat an der McGill University im kanadischen Montreal einen Postgraduierten-Studiengang in „Unternehmensmanagement“ absolviert. Anfangs war seine Lyrik noch vom Surrealismus geprägt: das „Automatische Schreiben“, die Erforschung des Unterbewussten und die Befreiung der Phantasie ohne Kontrolle durch die Vernunft waren die Erkennungsmerkmale dieser ersten Schaffensperiode. Während seines Studiums in Kanada lernte er seinen japanischen Mentor kennen, der ihn auf den Pfad der japanischen Gedichtform Haiku führte. Kokkoris hat diese japanische Form komprimierter dichterischer Einsicht und Weisheit mit ihren farbenprächtigen Naturbeschreibungen und der erhabenen Schönheit der Wörter und Gegensätze, ihren strengen poetischen Normen zum Trotz, auf freie bildsprachliche und gräzisierte Weise in seine eigene Lyrik übertragen. Er blickt auf sehr produktive Schreib-, aber auch längere Ruhephasen zurück, beanspruchte doch der Dichter Kokkoris im Verhältnis zum professionellen Manager Kokkoris nicht deren friedliche Koexistenz, sondern die absolute Rollenunabhängigkeit. Ein Teil seines lyrischen Werks ist in englischer Sprache verfasst.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νίκος Σουβατζής

Ο Νίκος Σουβατζής γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1977. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει εργαστεί ως συντάκτης σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα.
Ασχολείται με την πεζογραφία και την ποίηση. Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί στα ισπανικά, στα γαλλικά και στα αγγλικά και έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες.
Έχει εκδώσει μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Αναχώρηση» και μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Χειμερινή ισημερία».

Νίκος Σουβατζής
Παμέλα Τσάτση

Παμέλα Τσάτση

Η Παμέλα Τσάτση έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τον Μάη του 2018 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση “Paralogism” από τη θεατρική ομάδα “Καλειδοσκόπιο” και σε σκηνοθεσία Διονύση Σάββα στο θέατρο “Αλκμήνη”.

Τον Απρίλιο του 2019 κυκλοφόρησε η πρώτη της ποιητική συλλογή: “Σιντριβάνια για σάουντρακ” από τις εκδόσεις “Κάκτος”.

Τάσος Παπαγεωργάκης

Ο Τάσος Παπαγεωργάκης με καταγωγή από τον Κάτω Άσσο Κορινθίας, γεννήθηκε στον Πειραιά όπου έζησε μέχρι τα έξι του χρόνια. Στη συνέχεια μετακόμισε οικογενειακώς στο Ναύπλιον όπου παρέμεινε μέχρι τα δεκαέξι του. Από τότε μέχρι και σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε κλασσική κιθάρα και θεωρητικά στο Ελληνικό Ωδείο, υποκριτική στη Δραματική σχολή Βεάκη, σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και εργάζεται σαν ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Άλλα έργα:
• «Παραμύθια για όσους αγρυπνούν», διηγήματα, Όστρια (2017)

• «Το γαλάζιο δάσος», μυθιστόρημα, Όστρια (2019)

Τάσος Παπαγεωργάκης
Image
Εκδοτικός οίκος που εκπέμπει την αγάπη και το μεράκι του στην έκδοση βιβλίων, προσφέροντας το καλύτερο στους αναγνώστες και στους συγγραφείς του

Εκδόσεις ἡδυέπεια

Διεύθυνση: Βαρβιτσιώτη 6, Ν. Κόσμος
11744 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210-9025178

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.